FEATHER IN MY EAR

Feather earing from H&m
 
Det har varit en lång fredag. Lååång fredag. Jobbade till 14, en runda på stan och besökte gymmet. Kanske inte det bästa träningspasset men bättre än inget, right?
Just nu ligger jag utslagen i soffan. Mätt och belåten. Har duschat och fått nyfärgat hår. På tvn visas Big bang theory och snart är det dags för ett nysläppt avsnitt av Vampire diarie. Perfekt fredag! Imorgon är det nya tag. Sovmorgon, mysfrukost och en helt ledig dag.  

G O L D E N

 
Fick hem ett litet paket från H&m för någon dag sedan. Hade beställt dem till nyår men leveranser blev en aning (!!!) försenad. Haha. Gick ju bra ändå. Guldringar tycker jag är snyggast på en solbränd hand. Åh bara få åka iväg till värmen. Har nog aldrig varit så sugen. 
 

ADIDAS ORIGINALS

Todays cravings. Whitch one?? Kan inte hålla mig...

FIND THAT

sport-sweather here 
 
Torsdagen har blivit den absolut bästa dagen i veckan. Den lediga dagen. Slipper gå till jobbet och kan koncentrera mig på att blicka framåt. Började dagen med sovmorgon, frukost i sängen, ett nytt avsnitt av Pretty little liars. Fota lite och efter det begav jag mig till gymmet. Länge sedan jag utförde ett träningspass utan stress. Underbart. En mil blev det på löpbandet. Imorgon kör vi styrka!! 
 
Just nu ligger jag i sängen och försöker få tillbaka min energi. Ska laga något smarrigt till kvällsmat och sätta mig med lite "pappersarbete". Ha en fortsätt bra kväll allesammans!
 

PREPPY PERFEKT

   
Superfina nyheter från Gina tricot. Jackan är så himla fina. Tror den kan bli extra fin en varm vårdag då man kan skippa halsduken. Kanske med en ljusfärgad, stickad tröja eller en transparant blus?? Ännu en dag då jag drömmer om vår.
 
Idag jobbar jag ett elva-timmarpass. Vilket innebär att detta är ett tidsinställt inlägg... Som ni kanske förstår. Låg vaken igårkväll och hade lite för många tankar som gjorde det omöjligt att somna. Lite eroniskt med tanke på hur sjukt trött jag var under hela eftermiddagen. Förhoppningsvis orkar jag med att uppdatera ikväll, annars får jag önska er en trevlig lördagkväll. :)
 

SAY WHAAAT

 
Besviken på mig själv. Världens bästa tjej ställde upp och jobba istället för mig så jag fick en ledig eftermiddag. Hur tror ni jag utnyttjade den lediga tiden? Ställde mig och gjorde hemlagad pizza efter jobbet, och när jag hade ätit var jag död. Helt väck. Kunde knappt hålla ögonen öppna. Med lite hjälp från en stor kopp kaffe lyckades jag hålla mig vaken. Tänkte möta upp min saknade vän Amanda för kvällsfika, men kännde att jag inte ens orkade det. Inte heller har jag fått några nya idéer till bloggen... Eller kopplat in min skrivare. Eller umgåts med någon annan än mig själv (förutom träffat sambon). Fick nog inte en enda sak utförd idag. Jäkla fredag. 
 

SUM MEMORY

Ett litet sommarminne i kylan. Kan behövas ibland. Vill ha sommar. Vill ha semester. 

ON MY MIND

On my mind today - Pastellfägade tröjor, tajta skinnbyxor, vippiga kjolar, långa tröjor i lager och galet snygga "cut out-shoes"! Snacka om att jag är sugen på vår... Och morgondagen då den efterlängtade lönen kommer in på kontot. Som många av er vet köpte jag mig min fina macbook, plus skrivare och lite annat precis i börjar av månaden vilken gjorde mig till fattiglapp de övriga 28 dagarna. Inte speciellt kul. Tror inte jag har köpt ett enda nytt plagg... Inte konstigt jag har känt mig en aning deprimerad. 
 
Alla kläder i kollaget kommer från NELLY.COM !

YOU ARE YOUR OWN LIMIT

 
Kom upp skapligt. Städa, tvätta och fixa i över fyra timmar. Hann även med både lunch och middag. Det ni! Nu på kvällen blev det ett stressigt löp-pass på 5,5km innan mamma kom förbi. Hoppas på mer tid till träning i helgen. Hällde i mig en gainomax efter träningen, rejäl kaloribomb men det är det värt. Behöver all näring jag kan få för att hindra kroppen från att bli sjuk igen.
 
Mamma kom på ett snabbt besök men vi hann ändå prata om allt och ingenting. Jag har precis lagt fram lite torsk för att tina, tänkte laga det till kvällsmat. (Måste vara rekord, tre hemlagade måltider på en dag.) Om min kropp ändå kunde ha någon form av energi kvar... Orkar inte röra ett finger just nu. 
 
 
 
 
sweather and shoes_intersport / top and trousers_gina tricot / armpocket_stadium

HIDE FROM THE WORLD

 
 
 
 
boots_dr martens /jeans_monki /sweather_topshop /sunglasses_h&m 

HOT CUP OF CHOCOLATE

Just nu känns denna månad så jäkla jobbig. Bara motgångar och inget är bra. Vad hände med att ta tag i livet och ta mig dit jag vill?? Vintern är här, har varit sjuk i veckor (äntligen blivit frisk) och jobbet tar upp all tid (känns det som). Ändå tyckts jag inte komma framåt? Står och stampar på samma ställe. Känns som jag har frusit fast och det har inte hänt ett dugg på snart ett år. Känns som jag har gått ner mig, och att backen har blivit ännu högre. 

Det enda jag skulle vilja ha just nu är inspration, och en jädra massa pepp och energi. En plan hade ju också varit bra. Vad vill jag med mitt liv? Ett mål, klara det och sätt ett nytt. Need som change. 
 
Dessa inlägg kommer allt för ofta nu. Inget positivt alls. Men det är väl så livet är, fullt av en massa motgångar som man helt enkelt måste klara sig igenom. Tiden går alldeless för fort. 
 

BLUE LIKE THE OCEAN

 
Som jag nämde i föregående inlägg. Riktigt slösöndag som bjöd på lite jobb. Nu på kvällen blev det biomys. Såg på första Hunger games-filmen för någon dag sedan, så kände att det var en bra idé för film nummer två. Herrejävlar säger jag bara. Så sjukt bra! Kommer aldrig kunna vänta på den trejde filmen (som lär dröja MINST ett år innan den kommer ut). Det första jag ska göra nästa vecka är att köpa böckerna, hela bunten. Sen är jag bänkad i sängen med läslampan på. 
 
 
Pants and t-shirt_Bikbok /Swearther_H&m /Watch_CK

LAST NIGHT

 
Sa någon slö-söndag? Har inte fått mycket gjort idag måste jag säga. Igår hann jag med ett underbart träningspass och på kvällen tog jag tåget till min kära vän Moa. Spela spel och drack vin med tjejerna och på kvällen droppa det in lite mer folk. Förutom att jag var super hungrig, och superduper trött under hela kvällen så var det riktigt trevligt. Gud vad jag har saknat dem. ♥ 
 
Idag är jag bakfull och dan. Just nu känns det inte som jag orkar göra någonting. Har slagit mig ner i massagestolen i soffan, tittar på när sambon spelar något pang pang-spel. Inte det roligaste kanske. Ska strax fixa mig och ta hand om tvätten. Vid 15 är det jobb som gäller. Tre små  timmar så de ska nog gå att ta sig igenom.


HAVE A THING FOR RINGS

new rings from h&m and gina tricot 
 
 

FUR AND PATTERN

 
Jacket_H&m /sweather & bag_gina /pants_bikbok /shoes_vagabond /scarf_monki

ONE LIFE

Detta blir nog det snabbaste inlägget någonsin. Vaknade vid halv tio, gjorde frulle, fixa mig etc. Nu har jag precis fixat matlåda och ska bege mig till jobbet. Slutar vid 22.15 ikväll, lite kul med ett kvällspass för en gångs skull. Ikväll tänkte jag låna mammas soffa eftersom jag redan börjar vid sju på imorgonbitti. Morgondagen ser rätt fullspäckad ut den med. Jobb, synundersökning och middag. Hade bäst 
 

FAVORITE TIME OF THE DAY

 
Detta är min absoluta favorit under dagen. Gosa ner sig i sängen med en kopp kaffe i en timme eller två. Musik, bloggar, kläder etc. Bara få ta det lugnt en stund och inte tänka på allt som ska göras under dagen/veckan. Solklara favoriten. Att man bara har tid med det ett fåtal dagar i veckan gör det ännu mer underbart.
 
Nu är det slut på morgonmyset och dags att ta tag i dagen. Tänkte färga min utväxt och laga middag innan jobbet. Tror ni jag hinner? Tåget går vid 13. Haha. Tänker som jag alltid gör; Allt går om man bara vill. Termometern visar bara två minus, med andra ord, goda chanser att tågen går som de ska. jippi.
 
 

JUST ANOTHER DAY

jacket_gina tricot /blouse_bikbok /pants_lindex /cap & bag_lindex /rings_H&M

F O C U S

Sa någon måndag? För det är måndag idag va? Jag har inte koll längre. Dagarna flyter nästan ihop. Det positiva är jag börjar känna mig frisk. I över en månad har jag gått runt med denna jäkla förkylning. Thank God for this feeling! Snart är jag igång med träningen igen... Och resten av livet. Men nu ett avsnitt till av Sex and the city. Jag jobbar massvis i veckan men kommer bli bättre med uppdatering, promise !
 
 
 

S I C K D A Y

 
Som rubtiken säger. Idag är det en sådan dag. Idag lyckades jag ta ledigt. Eller ja, ledigt, jag lyckades byta bort mitt jobbpass så jag kunde ligga hemma och tycka synd om mig själv. Som tur är så känner jag mig mycket bättre idag, inte som inatt, min natt var hemsk. 
 
Idag känner jag mig sådär sjuk, rastlös, hjärnan-vill-mer-än-kroppen-orkar. Anledningen kan vara kaffet. För mycket koffein helt enkelt. Idéer sprutar, likaså den energi som verkar finnas där men samtidigt inte existerar. I hate it. Lika bra att ligga kvar i sängen som jag har gjort hela jäkla dagen. Dricka mer smarrigt kaffe i min stora, rosa mugg. Imorgon är en ny dag och då ska jag jobba. Får hoppas att "energin" finns kvar, och att den är där för att stanna. Nästa lediga dag förekommer inte förrän NÄSTA torsdag, så, som sagt var. Energin får gärna vara där för att stanna.  
 
 

CIRCLES

 
 
Vaknade upp vid tio, hade huvudvärk, tept näsa och halsont. Somnade om, vaknade en timme senare och det kändes ännu värre. Jädrans jävla skit. Hade planerat att besöka gymmet idag, över en vecka sen jag var där. Inte bra. Hatar att inte vara på topp! Ska vara stenhård med kosten och ta vitaminerna ordentligt. VÄGRAR VARA SJUK! Denna gång lyssnar jag på kroppen, ingen träning eller någon annan anstägning (förutom jobb) tills jag känner mig helt frisk igen! Nu ska jag ta mig en stor kopp te och kvällsmacka. 

THINK ABOUT IT

Jacket_monki /top_junkyard /jeans_gina tricot /bag_melba

STAY IN BED ALL MORNIN

 
Good morning, or maybe GREAT is the right word. Idag fick jag verkligen sova ut. Har spenderat hela förmiddagen i sängen med kaffe och musik. Om två timmar ska jag vara på jobbet, dax att sätta fart. Slutar sent ikväll, då får jag äntligen börja pilla med min nya Mac! Kommer bli galen när inget går som jag vill. Tur att jag har hela söndagen på mig. Hade bäst 

FRIDAY NIGHT


Jag jobbade fredag förmiddag. Efter det tog jag med mig sambon till elgiganten, media markt, systemet och ica. Köpte mig en efterlängtad dator, en skrivare, lite vin och mumsig mat. Vi lyxade till kvällen med tre-rätters, ljus och film. Är i stort sätt ledig varje fredagkväll, men har nog aldrig känt mig såhär "ledig". Ingen träning, ingen städning, inga måsten. Så jäkla underbart. Vi fortsätte vårt Hobbit-tema med film nummer två. Jag somnade efter tio minuter, haha. Bra jobbat.   
 

RAINY DAY

 
Dessa mörka, tråkiga dagar. Inte ett dugg peppande. Har tvättat hela jäkla dagen.... Och ändå inte klar.  Har även städat en hel del. Fortfarande inte klar. Nu ska jag fortsätta min mys-eftermiddag. Nu Hobbit ett och två. Imorgonbitti är det jobb igen. Inte ett dugg sugen.  

INSTAGRAM LOVERS

 

G O T T N Y T T

 
Gott nytt år allesammans!
Har haft mitt värsta år någonsin så ber till gud att 2014 bjuder på förändring! 
 

WEARING AT NEW YEARS EVE

top_asos // bag_asos // neckless_cubus 
 

RSS 2.0