VISITING LONDON

 
Nu har jag äntligen fått ihop materialet från Englandsresan.
Hoppas ni gillar det! (Jag har lätt varit kvar en vecka till) 

home sweet home

Tillbaka efter fyra dagar i England. Ligger lite efter med tiden, då de ligger en timme efter och vi har ändrat till sommartid, bara att gilla läget. Mycket sömn har det inte blivit med andra ord och jag har en intensiv jobbvecka framför mig. Har försökt att samla på mig lite krafter under dagen (som jag måste säga gick otroligt fort). Har redigerat video hela eftermiddagen och är fortfarande inte färdig. Eller egentligen är jag det, har bara inte lyckats spara den. Den fina rutan med texten "problem med programmet, klicka här för att stänga ner" kommer upp när den har ett fåtal procent kvar att ladda. Jublar inombords varje gång. Nu tänkte jag ge upp, och hoppas på bättre lycka imorgon. Bjussar på ett par bilder så länge.
 

STAY HERE A WHILE

 

THESE SUNDAYS


Minns ni mig? Ja, nu var det ett bra tag sen.... igen. Jag avnjuter just nu en ledig helg. Känns så jäkla bra efter långa, intensiva jobbveckor. Jag har varit så sliten, för lite sömn är aldrig bra. Trodde knappt jag skulle klara fredagens jobbpass, but I did. 
 
Idag har jag slöat med frukost i sängen och serier helt förmiddagen. Nu tänkte jag bege mig ut i vårsolen på en promenad. Få i mig lite frisk luft och mjuka upp min stela nacke. Haha. I eftermiddag väntar ett flertal timmar på gymmet. Blir stenhårt styrkepass, och konditionspass. Känner mig så laddad (Amanda kommer döda mig). Efter det blir det någon smarrig återställare och avkoppling i bastun. Love these sundays! 
 
 

THROWBACK SUNDAY

Bjuder på några tidigare outfits eftersom jag spenderar dagen i morgonrock. Tänkte bege mig ut och försöka uträtta lite ärenden men kände att det var lika bra att spara på krafterna. Fixa lite här hemma och ta det lugnt. Om jag får någon energi så går jag nog till gymmet.
 
Har ni tänkt på vad lite ljus kan göra för en bild? kvalitén på mina bilder var sjukt mycket bättre för några månader sedan. Är trött på Sverige och detta tråkiga väder. Samma visa varje år. Oinspirerande och deprimerande är vad det är.

GIVE ME YOUR WARDROBE

Having a really shitty day. Whats the solution? Clothes...  

RSS 2.0