A R T .

 

SICK OF BEING SICK


Det här med att vara sjuk, uttråkad, svag, ha ont, va rastlös... Inte min grej. Efter fyra dagar tröttnar man på det. Blir rätt irriterad istället. Orkar inte mer. Jag vill jobba, träna, umgås, det är ju jul snart... Känns som jag missar det. Det var den här veckan allt skulle fixas, julhandlas och planera nyår. Så ligger jag här, orörlig i soffan och får ingenting gjort... Ingen lust att få något gjort heller. Orkar inte känna mig såhär trött och negativ längre. Tänkte att man kanske kunde skriva av sig det?? Värt ett försök. :) Imorgon hoppas jag att jag INTE vaknar med spränghuvudvärk och får några timmars jämn sömn. FÖR IMORGON vänder tråkigheterna. Om jag orkar ska jag försöka få lite julhandling gjord. På kvällen kommer några tjejer förbi och vi ska ha julmys! Exakt vad jag behöver just nu. På lördag är jag tillbaka på jobbet och vill mest av allt vara laddad till tusen, och ha energin. Snart drar julkaoset igång och känns inte som det är acceptabelt att vara sjuk. Får helt enkelt hoppas på det bästa. En dag i taget.

DAYS GO BY

 

LAGERHAUS WISHLIST


 
Första advent är här och julen smyger sig på. Stressig månad framför mig. Vill inte ens tänka på det. Tänk om man bara kunde få ordning på sitt hem, behålla hela lönen och jobba hälften så mycket som är planerat - då skulle man faktiskt kunna njuta lite av december. Så är inte fallet, men jag försöker tänka positivt. Tacksam för det jobb jag har och allt jag lär mig varje dag. Om man bara kunde lära sig att stressa ner, och typ operera bort sin nacke så skulle allt vara toppen.
 
Innan julståhejet drar igång är jag ledig några dagar så ska försöka ta vara dem på bästa sätt! Ta hand om mig själv, ha kul och umgås med mina nära och kära. Ber till gudarna att solen kan titta fram någon dag med, skulle behövas i detta mörker.

RSS 2.0