SOME COLOR IN THE DARK

Cap_lindex /jacket_H&M /sweather_monki /pants_bikbok(old) /shoes_vagabond19


Då var denna mördarvecka igång. Fullt ös, medvetslös. Jobbar varenda dag, däremellena vill jag hinna med att besöka gymmet och sköta lägenheten. På onsdag är det nyöppning i butiken och vi ska både öppna upp cafe i samband med förbrutiken, inredningsdel och en manuell charkdisk. Tror det kommer bli toppen! Och så jädrans skönt att slippa att arbeta på en byggarbetsplats. Mer om det senare... Nu säger jag god natt! Jobbar till 19 imorgon så kan bli tajt med uppdateringen. 
 

FIND THAT MOTIVATION


Tidigt imorse var det tänkt att jag skulle bege mig till gymmet. Det var min tanke igår iallafall. Men som vanligt blir det aldrig som jag har tänkt. Vaknade med superenergi. Men som alltid är det någoting som måste göras. Imorse var det en hög med disk, en tvättmaskin som skulle hängas och en jädra massa mer måsten. Frukosten tog längre tid än vanligt att få i sig, så jag kände att det inte var värt att stressa iväg till gymmet innan jobbet. Men träningssuget fanns där! Drog på mig träningskläderna, tog fram en matta och drog på musiken på högsta volym. Armhävningar, sit-ups, ryggöverningar och plankan 1min x 3. Nu är kroppen helt slut! Just nu känner jag mig superduper taggad att ta tag i kost och träning igen. Inget kan överträffa känslan efter ett träningspass! Det värsta är bara att denna motivation kan försvinna över natten. Kom igen nu. Jag vet att jag kan hålla detta, behöver bara vilja det tillräckligt mycket! Andra kan klara det, så varför skulle jag kunna det??
 

S U N D A Y

 
Bara för jag kände på mig att jag skulle vara helt slut idag så fixade jag redan detta inlägg igår. Smart ellerhur? Ingen slösöndag här inte. Började dagen vid sju, tog tåget till jobbet vid åtta. Eller rättare sagt, "tog tåget närmare jobbet", fick gå några kilometer också!! Då piggnar man till iallafall! Spenderade hela dagen på jobbet, slutade vid åtta. För hoppningsvis gick det någon buss hem, och om det blir som planerat blir det taco-mys innan slängen kallar. 
 

DREAM AWAY

 
Skulle göra vad som helst för lite semester just nu.... Och en resa bort till varmare breddgrader. Finns nog ingen som är så trött på mörkret som jag är. Och så blir det bara kallare och kallare. Vill inte ta fram vinterjackan. Vill inte ha vinter. Vill inte va blek som ett spöke. 

WEEKEND GLOW

 
 
Ännu en lyckad kolletion från mitt favoritföretag. Är helt förälskad i linnena med smala band. Favoriten är ett svart linne med transparent urringning. Hittade den inte på hemsidan så slår vad om att den redan är slut. Kjol är också något jag tycker är så himla fint. Känner dock inte att min kropp är skapt för de slimmade kjolarna så det är inget jag skulle använda till fest. Tycker dock det kan se bra ut till vardags tillsammans med en stor oversize, stickad tröja. 
Nu är även de stora, fina örhängena tillbaka. Min vinterfavorit!

LAZY SATURDAY

 
 
Inte varje vecka man får en ledig lördag. Grå och regnig dag igen. Får bli en stanna-inne-dag. Återhämtar mig lite. Ta hand om sigsjälv och fixa i lägenheten. Någon avsnitt till av Vampire diaries kan det också bli. Släpptes ett nytt idag! Oh happy day. Bonnie är tillbaka. Kan inte varit en torr kind hos någon som såg det avsnittet. 
 
 

TODAYS PROJECT

 
Städa, städa, måla och måla. Idag har de varit full fart hela dagen. Vaknade upp till spöregn och mörker, riktigt deprimerande med andra ord. Kändes riktigt skönt att ha saker i lägenheten att syssla med, slippa gå ut! Har målat mina köks-skåp plus kryddhyllan två gånger, ska snart ge mig på trejde. Förhoppningsvis räcker det. Har även städat som en galning. Det märks att det inte är varje dag man torkar ur skåpen. 
 
Har fått ihop en bokhylla, en klädhängare och en halv garderob. Ja, ni läste rätt. En halv. Fick inte hem alla delar så får bli en resa till Ikea i helgen eller nästa veckan. Köpte även för stora förvaringslådor som ska lämnas tillbaka. Tänk om allt bara kunde flyta på smidigt för en gångs skull??   
 

IKEA TIME


Började dagen på bästa sätt. Eller inte! Försov mig rejält så fick stressa en aning men när jag väl kom iväg kände jag mig på banan igen. Mötte upp mig kära vän vid tågstationen. Därifrån bar det av med bil och släp till Ikea (kände oss riktigt händiga, det var inte små grejer som skulle tranporteras). Hittade i stort sätt allt jag sökte, vilket är superbra eftersom listan är lång. Nu behövs det bara nytt matbord så blir jag för första gången på två år nöjd med mitt kök. Fast innan dess ska golvet läggas och skåpen målas om. Och alla dessa möbler som ska byggas ihop... Har en del att stå i denna vecka som ni kanske förstår. Önskar allt var klart så jag fick visa er resultatet redan nu! 
 

FAKKIN FIN



Efter en helg med tidiga morgonar och jobb, är det så otroligt skönt med en redig sovmorgon och en förmiddag med mys i sängen. Musik och kaffe. Nu börjar det däremot bli dags att strarta dagen på riktigt. Ska slänga på mig kläder och bege mig till jobbet. Slutar 22.15. Känner på mig att detta kommer bli en superbra vecka!
 

DETAILS



Long time no see. Började med en dålig dag. Därefter en heldag på jobbet. Och nästa dag med. Igår hade jag lite "pappatid", något som händer någon gång varannat år så det var supermysigt. Idag spenderade jag förmiddagen på jobbet och eftermiddagEN i frisörstolen. När jag kom hem hamnade jag direkt i sängen. Märkligt? Och nöjdare kunde jag inte ha varit. Fick bort 1,5dm hår och en sjukt fin färg. Koppar som jag mer skulle beskriva som röd/orange eftersom den nästan lyser i solljuset. Så sjukt härligt med förändring! Visar er i någon outfitbild på måndag. Idag är jag död. Ska laga till lite kyckling och sedan slänga mig framför tvn. Imorgon är det jobbdag! 
 
 

GOOD MORNING

Laddar upp denna dag med en bamsefrukost. Lyxade till det med en äggmacka, en avocado och pastrami tillsammans med en kopp kaffe och ett glas egenpressad juice. Idag hinner man som vanligt inte så värst mycket. Dusch, frulle, tvättat en tvättmaskin och nu ska jag hoppa i ett par varma kläder och bege mig mot jobbet. Idag visar termometern några ynliga plusgradet. Ush, vill inte ha vinter... 

 
 
 
 

READ ALL ABOUT IT


En ledig helg. Hunnit med en del, men ändå inte tillräckligt. Känns som jag har tvättat tjugo tvättmaskiner, städat och städat - men det verkar aldrig lyckas bli rent. Och inga nya möbler införskaffade. Besökte gymmet för första gången på månader. Hämtat paket, spungit på stan, handlat mat. Igår bjöd jag hem min tös på middag. Efter det drog vi vidare på hemmafest och slutligen krogen... Som vi gav upp i kön efter 30 minuter. Haha. Får göra det bättre nästa gång! 
 
Ringde papsen och bestämde att vi skjuter upp farsdag till kommande helg.Så ikväll blir det hämtmat och en bra film med sambon. Kinamat låter lockande. 

BLUE PEACOCK

Nyinkomling från Bikbok. Älskar mönstret ♥
 

CRAVINGS

Satte ihop ett kollage av mina senaste höstfavoriter från mina favoritbuktiker. Accessoarerna plus kappan kommer från h&m, de överiga kläderna kommer från gina tricot. Tycker det finns en fin linje mellan fest och vardags. En liten detalj kan så lätt få en outfit att se mer elegantare ut. I detta fall skulle den guldiga väskan eller de svarta skorna göra susen.

Något som jag bara måste skaffa mig är en stor hatt! Hur snyggt är det inte?? Och känns dessutom så rätt nu i höst.  En hatt, stickad tröja, vippig kjol tillsammans med ett par grymma over knee-stövlar. Måste bäras innan snön är här!

WHITE BAG & BLUE PATTERN

Igår kände jag mig en aning krasslig så drog på mig det bekvämste jag hitta. Byxorna från h&m, tröjan från gina och väskan från åhlens(om jag minns rätt). Spendera förmiddagen i soffan och vid 14 var det dags. En värktablett och ett glas treo och jag klarade mig igenom jobbpasset. Och torsdagar som oftast är det roligaste dagarna... Få fixa och dona på fruktavdelningen, och ösa ut laget. Fullt ös medvetslös ungefär. Då vill man vara på topp. Min kollega tipsa mig om att en spikmatta kan hjälpa. Värt ett försök, ska inhandlas idag!

13 11 06

Jag har haft en riktigt slö-förmiddag. Har haft fullt upp sedan förra onsdagen så tyckte jag var värd en förmiddag med inga "måsten" . Suttit med frukosten i någon timme och läst. Sett några avsnitt av Buffy the vampire slayer, som för övrigt är helt beroendeframkallande. Men så är det nog med alla serier. Nu är det däremot dags. Hela lägenheten måste storstädas, en hel tvättkorg att gå igenom och så har jag bestämt mig för att börja med min lilla minirenovering. 
 
 

G O L D

swether_bikbok /t-shirt_gina tricot /trousers_bikbok /bag_lindex
 

COFFE WITH FRIENDS

Tisdag. Härliga tisdag. Började med sovmorgon och lyxfrukost. Fixade mig, och hann med några ärenden innan jag satte mig på Fräcka fröken med saknade vänner. Något som inte inträffar allt för ofta, då aldeless för många timmar spenderas på jobbet. Så underbart, och så mycket att prata om. Var nästan två år sedan jag såg Roffi. Studenten. Helt sinnessjukt hur fort tiden går... Och att ta igen två år på mindre än tre timmar var helt klart en utmaning. 
 
 Min eftermiddag och kväll spenderades på jobbet!

THIS WEEKEND

jacket_monki /t-shirt_issue 1.3 /jeans_h&m /shoes_vagabond
 

Frånvarande helg. Mycket jobb, och den överiga tiden spenderade jag med familjern (lördagkvällen med andra ord). Även igår blev det jobb hela dagen lång och kvällen/natten spenderades på sjukan. Jag kan få som ett visst tryck över bröstet. Något som jag har fått vid vissa tillfällen flera år tillbaka. Under gårdagens jobbpass fanns det där, och efter nio timmars smärta bestämde jag mig för att åka in. Det jag egentligen hoppades på var att de skulle kunna ge mig någon tablett så det släppte, men istället blev jag satt i en väntsal i nästan två timmar. Och efter den tiden hade smärtan i stort sätt släppt. Ganska onödigt. Ekg visade ingenting, så jag är inte döende. Ganska onödigt besök måste jag säga. Det enda de kunde erbjuda var iprem. Det var ca tre år sedan den värktabletten slutade funka på mig. Haha. Så vid nästa bröstbesvär får man väl helt enkelt stå ut. 
 
 

RSS 2.0