PLANTS, DIRT AND WHITE POTS

 
Min sambos grejer är här med ute ur lägenhet. Känner mig så förväntansfull. Igår spenderade jag i stort sätt hela dagen i lägenheten och städa och fixa. Gjorde två stora planteringar (blev inte helt färdiga, behöver lite mer dekorations sten), som jag insåg att jag inte ens har plats för. Haha. Jag kommer nog på något.
 
Om en timme ska jag iväg till naprapaten och efter det ska jag träffa min saknade Josefine. Ska iväg och köpa lite ny elektronik till hemmet; Micro, brödrost, tangentbord, förhoppningsvis TV. Blir nog en kopp kaffe eller två och en hel del prat. Behöver det innan min mördar jobbvecka börjar. Jobbar i stort sätt varje helg fram till jul så det där med att "leva" får vänta. Koncentrerar mig på lägenheten och jobbet. Hade ju varit roligt med en "inflyttningsfest", det ska man väl kunna ta sig tid till ändå!

// LAST WEEKEND


 
Hade det trevligt som tusan i helgen. Önskar jag bara hade hunnit med ännu mer. I lördags blev det träning och på kvällen blev det spontanutgång med Amanda. Vi hade superkul, lite mycket vin kanske. Hehe.
 
Denna vecka har jag planerat att spendera lite tid med familjen. Var alldeles för länge sen jag såg dem nu, allihopa. Slutet av veckan, plus helgen blir det jobb för hela köret. Hoppas veckan rullar på snabbt. Hatar det tråkiga höstvädret och har nog aldrig varit så sugen på lön.

// SOON, VERY SOON

Nu blev det en sådär rolig svacka igen. Bloggar inte på flera veckor.. Det är väl bara att acceptera att det inte går att få en rutin för att blogga, när man lever i en vardag där det inte finns några rutiner alls. Ändå har jag haft ganska mycket fritid över. Kameran har dock inte varit framme en enda gång. Tyvärr. Skulle vara så kul att få till lite bra bilder. Ute har det blivit höst och jag tycker personligen att det är den finaste årstiden, så länge solen vill titta fram såklart.
 
Annars då? Jag måste erkänna att mitt liv har varit ett känslomässigt kaos de senaste veckorna. Nu känns det äntligen som det börjar bli lite bättre. Vi bara komma framåt. Just nu står jag fortfarande still. Och inget har jag att se fram emot. Nästan i alla fall. Snart så har jag min första egna lägenhet. Vilket känns både skräckinjagande och otroligt kul på samma gång. Som ni vet ÄLSKAR jag inredning och det kommer bli så himla kul att få inreda sitt hem exakt som jag vill. Ens hem tycker jag ändå ska spegla en själv. Det ska ge både trygghet och ge mig möjligheter att göra allt som jag älskar att göra.
 
Ett personligt hem skapas ju inte över en natt så detta är något jag kommer hålla på med många månader framöver. Hoppas på att kunna bjuda på lite inredningstips här på bloggen också. Så länge får ni lite inspiration från tumblr.
 
 

RSS 2.0