HELLO FALL

 
Tillbaka från semester. Två veckor fulla med jobb. Så skönt att vara tillbaka! Nacken sa ifrån direkt... Min naprapat, min räddare, fixade till de idag. Nu "stenhård" träning så jag slipper må dåligt. Så motiverad! Både till jobbet, träning... Livet! Fick ett litet ryck igår och möblerade om hela lägenheten. Vill inte ens gå hemifrån. Haha. Det är normalt va?

September är snart här, imorgon om man ska vara exakt. Älskar hösten! Kanske därför jag känner mig ännu mer PEPP! Älskar att kunna dra över en jacka, och kunna använda boots och jeans utan att svettas ihjäl. Shoppingsuget är värre än någonsin! Skulle kunna köpa hur mycket som  helst, tyvärr säger kontot ifrån. Planerat att fortsätta på min sleeve i slutet att den här månaden så jag har köpstopp. Hemskt är det. Bara för jag inte kan, så suktas jag överallt. Bjuder på lite inspiration från Pinterest där upp !

TIME FOR SOME CHANGE

Känns som det var en evighet sen jag satt mig ner och skrev här. Hela sommaren är nästan förbi. Har just nu semester, två veckor till, därför jag sitter uppe mitt i natten. Lyckades självklart vända på dygnet. Tanken är att försöka komma upp skapligt imorgon så kanske jag är tillbaka igen. Jag vet inte ens vad det är för dag, tisdag? Men det är väl så det ska va när man är ledig.
 
Blev ganska hårt festande föregående vecka så nu har jag fått det ur systemet. Kan jag koncentrera mig på träning och annat hälsosamt framöver. Komma igång med träningen på riktigt igen! Jag måste erkänna, det har varit kämpigt... Känns som all min kondition är som bortblåst, och musklerna ska vi inte prata om, finns inga alls längre... Träningspassen har varit hemska. Med rätt inställning ska det nog inte vara helt omöjligt! Ellerhur??
Att vara aktiv gör så mycket både för sinnet och kroppen. Behöver lite mer energi och motivation. Livet är för underbart för att må dåligt. Trött på det. Time for some change.
 
 
 
https://open.spotify.com/track/09MQwsUkzi29VEQLsUBSvX
Bara för jag är helt fast i Gleeeeeeeeeee

RSS 2.0