DID SOMEONE SAY HALLOWEEN??

Har fixat lite bilder från helgen. Har inte riktigt lärt mig hur jag ska använda kameran i alla ljus, så bilderna blev ju inte de bästa. Men de duger. Tack vare alla snygga människor. Tyckte alla var så jäkla dunktiga på att klä ut sig! Min utklädnad blev ett fjasko. Linserna var "för stora", så min egna ögonfärg lyste igenom, plus att jag inte fick dit vampyrtänderna. Tur nog så förmedlade jag budskapet bra, genom att låtsas döda alla någon gång under kvällen så ingen skulle missta mig för att vara något annat än en vampyr! Haha
Nu ska jag återgå till mitt te och lite mer serier!
 

NEW FAVORITE PANTS

top_topshop / pants_bikbok / clock_marc jacobs

LATTE AND BERRIES


Det är mitt på dagen och man kan fortfarande tro att det är morgon? Inte speciellt sugen på att göra någonting idag. Bara ligga här och smutta på min latte och läsa en bok. Ute är det grått och min underbara huvudvärk har inte velat släppa. Börjar bli en vana. Att aldrig känna sig på topp. Hemsk vana. Listan är lång så det är väl bara att börja göra något vettigt av dagen... Om någon timme eller två.  

MINTGRÖN & SILVER

coat_h&m /swether_monki /jeans_dr denim /scarf_lindex /purse_romwe

Efter denna helg måste jag erkänna att jag känner mig lite seg. Inte alls sugen att åka till jobbet. Lyckades somna framför tvn med, så ryggen känns helt mör. Jobbar till 20, och imorgonbitti väntar mer jobb. För en gångs skulle jobbar jag 7- 16 som alla andra. Super bra! Har en lägenhet behövs städas, får ägna lediga eftermiddagen till det.  

INSPO FOR HALLOWEEN: KATHERINE PEIRCE

Bästa karaktären någonsin. Numera en dödlig Katherine, men jag håller mig till de tidigare säsongerna. Nästan allt klart med kostymen, bara några smågrejer kvar att fixa. Måste faktiskt erkänna att jag känner mig mer förväntansfull att få "spöka ut mig" än själva festen. Haha. Ska gå till stan nu och ordna det sista, även försöka hinna med en lunch med vännen min innan lördagskvällen drar igång! Glad halloween allesammans (iförskott)!
 
 

BEHIND MY BLACK CAP

cap_issue 1.3 / t-shirt_lindex / leggings_monki 

RIGHT NOW

Thanks veckorevyn, new make-up.

Fick en positiv överraskning på jobbet. Låg en vecka före i schemat så istället för att jobba ett tolvtimmars-pass idag, slutade jag redan vid 13. Man tackar! Har hämtat ut paket och handlat mat (även städat igenom köket). Nu slog jag ner mig i sängen med nya numret av veckorevyn, häller i mig celsius för att inte somna. Skulle vilja fixa någon lyxig kvällsmat, men just nu orkar jag inte röra ett finger. En promenad hade också varit härlig. Har varit så underbart höstväder idag. Då ska man egentligen passa på, man vet aldrig hur länge det varar. 
 
 

LATEST


Har varit sängliggade hela förmiddagen. Det enda jag har fått i mig är ett glas med treo/vatten. Jävla huvudvärk. Jävla nacke. Att bege sig till gymmet lockar inte. Inte heller att bege sig till Bikbok och spana in MK & Ashelys tredje kollektion som släpps idag.... En ledig dag ska INTE behövas spenderas i sängen! Har lite ärenden i eftermiddag så måste bli piggare tills dess. Om man ändå kunde ha en personlig massör, eller någon form av mirakeltablett.
 

NOTHING ELSE TO DO


Hann inte med gymmet och det regnar. Jag är glad ändå! Väntar på två kära vänner som kommer hit för att planera en liten resa som blir av i vinter. Kommer bli superkul! I eftermiddag är det jobb som gäller!
 

TODAYS

shirt_monki /pants_veromoda /shoes_dr martens /beanie_gina tricot

BLACK AND GOLD

Neckless_bikbok /playsuit_bikbok /jacket_gina tricot /watch_gina tricot
 

GOOD MORNING, RAINY DAYS

 
En ledig dag! Som jag har längtat efter denna dag. Sovmorgon till halv tio, dunderfrulle en timme senare. Kaffe med skummad mjöl och kanel. Stekt ägg till linfröknäcke med kyckling och gurka. Kvarg, kokosflingor tillsammans med fäska hallon. Och ett svenskt päron. Det kallar jag lyxig frukost. Nu ligger jag i sängen och smuttar på min andra kopp kaffe. Regner öser ner utanför och det enda jag vill är att dra på något bra serie-avsnitt eller ta fram en bra bok. Det jag vill göra är inte samma sak som vad jag borde göra, tyvärr. Tvätta, städa och utföra några ärenden på stan. Och gymmet har jag lovat migsjälv att besöka idag! Bara att sätta fart!
 

FRIDAYS LOOK

Helgen gick riktigt snabbt. Jobbade förmiddag, dock så fick jag inte mycket mer gjort pågrund av för lite sömn. Umgicks med mamma, lagade mat och bara hade det skönt. Så var den helgen över. Måndagen var här och den var gråare än vanligt. Trött efter helgen och dundermagvärk, men fick mig igenom det jobbpasset med! Nästa helg blir det mer roligheter. Längtar...
 

NEW IN: ANKLE BOOTS

New shoes, Vagabond

MORE IS MORE

 
Någon som har missat Gina tricot's nya kollektion?? Iconic glam. En kollektion som inte kunde passa mig bättre! Som handen i handsken. Så rätt. Svart, guld, detaljer och den lilla lyxigare känslan! Skärpet, linnet med de tunna axelbanden, klänningen och paljettjackan bara måste bli mina. I'm in löve. 

GRAPES AND ALMOND

 
Frukstinlägg! Idag igen, wihu!! Man kan ju säga såhär... Inspirationen flöder INTE! Ville gå upp tidigt. Så blev det inte. Ville träna. Så blev det inte. Ville laga lunch, så blir det troligen inte. SÅ idag blev det frukost, och snart är det dax för jobb! Gud så händelserik dag!! Eller inte. Lovar er iallafall en outfit senare idag. 

LIGHT PINK

 
 
Inte vanligt att jag fixar mina naglar själv nu för tiden. Idag var ett undantag. De såg för hemska ut för att inte göra något dem. Lite "nagelbands-balsam", nagelfil och ett jättefint, rosa nagellack från gina tricot gjorde susen. Ska boka tid nästa vecka och få dem fixade, funderar på att göra något färg denna gång... Kanske svart? Det är ju trots allt halloween. :) 
 
 

S I M P L E

Sunglasses_h&m /knit_gina tricot /jeans_monki /shoes_vagabond
 

SEE YOUR TRUE COLORS

 
Vilket slö-dag detta blev. Klockan är redan två och jag har bara hunnit med frukost och röjt undan disken i köket. Förhoppningsvis kommer energin snart och jag får resten av lägenheten städad också. Gymmet hade också varit roligt att hinna med innan dagens slut. Snart en vecka sen jag var där, inte bra!!

NEW LOVE

New jacket, Monki
 
Den är i det tunnaste laget med tanke på årstiden, men jag tycker den funkar lika bra som en snygg tröja!
 
 

C O Z Y

Scarf_monki /top_river island/ pants_river island /jacket_monki
 

SUNDAY BRUNCH

 
En helg som gick allt för snabbt. Hann med lite jobb, släktkalas, inflyttningsfest och en heldag av återhämtning i soffan. Lyxade till söndagen med våfflor, ljus och blommor. Något som borde göras oftare. För gott. 
 

YELLOW KNIT

hat & knit_lindex /pants_bikbok(old) /shoes_converse /bag_åhlens /watch_CK
 
Idag vill jag inte gå upp ur sängen. Vill inte röra en fena. Hatar dessa dagar. De kommer allt för ofta nu... Och jag är medveten om orsasken. Nackjäveln. Att vakna med ständig huvudvärk, stel och värk får en inte att vilja göra någonting. Imorgon ska jag försöka hinna boka tid hos naprapat! Nu ska jag fixa mig sen bär det av till jobbet... Vill inte idag. 
 

BACK ON TRACK

Ett aldeless för långt uppehåll. Har inte varit på gymmet sen Spanien-resan, och det var en månad sen? Dagens pass gick bra, blev bara lite stressigt och hann inte ge allt. Får ta mig mer tid på gymmet i veckan. Nu har jag precis slängt i mig en mumsig kräftsallad, ska fixa mig lite snabbt för att sedan bege mig till jobbet. Hoppas verkligen att motivitionen till träningen är här för att stanna. Just nu känner jag mig mer peppad än någonsin!!
 

PRESENT


Haft dagarna fulla med jobb. Skrapade ihop 24timmar nu i helgen. Känns kanon! Jobbar tills fredag och därefter har jag en ledig helg. Yey. No plans yet, men det ska jag nog kunna skaffa mig.
 
Min dag vill jag inte slösa några rader på. Helt värdelös helt enkelt. Ber till gud att morgondagen blir något bättre. Vill komma upp tidigt och ha både energi och motivation till göra.... Ja, vad som helst, innan jobbet kallar. Och slippa denna jävla stress som jag jämt och ständigt utsätter mig för. 

POLO

Hur fina är inte alla dessa polotröjor som Gins tricot fick in för ett tag sen?? De perfekta höstfärgerna med. Är sjukt sugen på att beställa hem den lila. I city hade de redan tagit slut, så bäst att skynda sig!

ALL DAYS CANT BE 'THE GOOD DAYS'

Jacket_vero moda/ t-shirt_monki /jeans_nelly /shoes_vagabond


NEW SMELL


EN GOO MORGON

 
God morgon! Idag är har jag fått en goo sovmorgon och en god frukost. Solen lyser och de possitiva tankarna sprutar. Ska strax fixa mig och gå upp till stan för att utföra några ärenden och äta lunch med en vän. I eftermiddag får jag äntligen mina naglar fixade. Wiihu

STUCK

 
Dagar som dessa behöver inte finnas. Finns inget värre. Att känna att man inte riktigt kommer igång med någonting. Och så har vi alla dessa miljoner tankar som poppar upp. Känns som tiden stannar upp och man inser saker. Fastnat är nog rätt ord. Väntar på att något ska hända och under tiden bara är. Man bara existerar. Väntar. På vad? Hur lång tid ska det ta innan man inser att ingenting händer av sigsjälv? Ta reda på vad du vill. När du vet det, ser du till att det blir så. Inte så svårt, eller hur?

02 10 13

 
Denna morgon är inte riktigt lika god som den förra. De senaste dagarna har jag lånat min sambos bil. Smart som jag är använder jag en gratisparkering en bit bort... Igårkväll var det fullt. "Skitsamma, tänkte jag. Det är ändå gratis på kvällen så kan flytta bilen imorgon bitti". För det första försov jag mig med en timme och när jag kommer ut så BAAAAM! Där sitter den gula lappen, fint och prydligt på framrutan. Det sjuka var att jag hade fått den 08.05!! Den fria parkeringen slutar vid åtta. Var de tvungna att kolla min bil först?? Irriterande. Hur som helst, nu är bilen flyttad, bötern redan betalad och jag har äntligen fått gosa ner mig i sängen (IGEN) men en mumsig frukost. Tänkte dra på ett avsnitt av Pretty little liars innan det är dags att göra något vettigt av dagen. 

OCTOBER TREES

Scarf_monki /jacket_H&M /pants_lindex /bag_gina tricot 

.

Följ min blogg med Bloglovin 

COFFEE

Dagen har varit en riktigt slappdag.Eller inspirationsdag som man också skulle kunna kalla det. Hela förmiddagen har spenderats i sängen med kaffe och mängder med bilder på både sov-, kök-, och vardagsrum. Nu har jag äntligen fått till mitt inredningssug. Lägenheten har sätt förjävlig ut alldeless för länge nu, så denna vecka blir det förändring! Börjar iallafall rensa och storstäda. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen är det jobb som gäller. 
 

INTERIOR DREAMS

 
Har haft en händelserik helg med massvis med jobb och födelsedagsfirande. Heidi fyllde tjugo och det firades med långbord, karaoke, plockmat, billiga drinkar, krogrunda, dans, vip, champange och en jäkligt bra grupp tjejer. Dagen efter var dock inte lika energirik och värre blev det då jag trodde jag har åkt på en jobbig förkyldning. Gud måste ha besvarat mina böner för idag mår jag toppen. Haha! Riktigt konstigt, men superbra såklart! Kom hem från jobbet för ett tag sen. Att ställa sig att laga mat i en halvtimme är säkert jättepoppis hos grannarna eller vad tror ni? Men är man hungrig så är man, inte sant? Good night

RSS 2.0