RED BULLS


Hat_Gina /Scarf_Monki /Jacket_Veromoda /Top_Adidas /Jeans_Old /Shoes_Vagabond
 
 

THESE DAYS

Trodde jag bara inbilla mig när jag de senaste dagarna har struntat i träningen för jag har känt mig lite krasslig. Som ni vet så är det lätt som en plätt att hitta undanflykter när inte motivationen finns där. Idag vaknade jag med huvudvärk och snorig som bara den... Inte inbillning iallafall? Har en ledig förmiddag så startade dagen med att tvätta och plocka här hemma. Nu har jag gosat ner mig med den sena frullen i sängen.  

SPAIN PART 2

VILL TILLBAKA TILL VÄRMEN...

BORING DAY

Höst? Underdrift. Termometern visar noll grader och det känns som kroppen är i chock. Aldeless för lätt att gosa ner sig i sängen framför datorn eller någon bok när jobbet är avklarat. Som igår och idag, gick raka vägen till sängen för att försöka få upp värmen. Förhoppningsvis blir jag inte långvarig, måste städa lägenheten och hade varit trevligt med lite kvällsmat... Men först kolla runt på höstmodet! 
 

LONG TIME NO SEE

Denna gång har jag en bra anledning till mitt blogguppehåll! Nämligen en lite tripp till Spanien med kollegor. Kom hem i lördagskväll vid 23 hugget och har jobbat både söndagen och måndagen. 
 
Resan blev jättelyckad. Vädret var klockrent. Smakade massvis med ny mat och träffade nya människor. Fina stränder och bra sällskap. Önskar dock vi hade stannat någon dag längre, kände mig inte riktigt färdig med Mallorca. Hade gärna velat besöka Magaluf för en kväll och utforskat Palma lite bättre, syftar mestadels på shoppingen. Aja. Det får helt enkelt bli nästa gång.

WELCOME

Kunde inte svika blogg.se så nu gör vi ännu ett försök! Tredje gången gillt? Flyttar över mina tidigare inlägg så slipper jag börjar om helt och hållet. Hehe. Håller tummarna för jag ska nöja mig med denna nu!


SPONTANT

Ja ni, vaknade för lite drygt en timme sen. Men tanke på att jag somnade vid fem imorse så gör det mig ingenting. 

Igår blev fredagen allt annat än vad jag hade tänkt mig. En förmiddag med jobb, stess och för lite föda ledde till dåligt mående. Konstigt egentligen? Såov en bra stund på eftermiddagen och när jag vaknade var det INTE bättre, Efter en kopp kaffe och en hel del pepp från tjejerna tog jag tag i kvällen. Två hemmafester på landsbygden fick duga, Något jag inte ens minns senaste jag var på. Haha! Men det var kul, lyckad kväll och inte är jag inte allt för bakis. Yeees. :)

TIMELESS

Top_Topshop /Jeans_Dr denim /Bag_Gina tricot

Idag är det fullt ös medvetslös. Ska vara på stan om exakt 14 minuter och äta lunch med min kära vän. Vid två bär det av det jobbet, slutar vid 22. Hade bäst

WORKOUT

Har jag gjort något vettigt idag? Tror knappt det. Jag hatar att vara ledig så här mycket. Haha. En helg max, sen kan jag gärna jobba en vecka i steck igen. Jag har iallafall fått i mig två bamsemåltider, tagit hand om ett berg med disk, handlat, fixat lite inför kommande vecka och utfört en löprunda i mina nya favoritbyxor. Kommer från Gina tricot! Fick även med mig sambon idag. Jag måste erkänna att jag måste varit en jäkligt bra push för honom. Han spang till och med bättre än mig (och han började nyligen springa). Men jobbigt var det, backe upp, backe ner!

MIXED PATTERN

En mix som kanske skulle kunna funka? Älskar alla dess mönster, de livar verkligen upp outfiten. Så när man kan matcha mönster med mönster så får man verkligen en fullträff! Kjol från River Island, Tisha från monki. 

MONKI CRAVINGS

 

CLOSER LOOK

Fick hem dessa någon gång för sisådär fyra månader sedan och använde dem för första gången härromdagen. Världens skoskav men visst är de fina?? FrånNelly, under femhundringen också!


NEW DOGGY

Något jag har blivit kär i är tygpåsar. Tygpåsar som jag inte allt för länge sedan hatade. Tyckte det var asfult. Haha. Men det är bra att smaken ändrar sig! Jag tyckte det är perfekt när man vill matcha outfiten med en mindre väska och problemet som uppstår när matlådan inte får plats, som snabbt kan lösas med tygpåsen. Eller om man vill ha lite festligare outfit till vardags, exempelvis klackar eller liknande. Då kan lätt en tygpåse få det att se lite mer "avslappnat ut". Denna påse med hundmotiv kommer från River Island och är din för endast en guldpeng. :) Andra företag som har fått in grymma påsar är bl a monki och gina tricot. 

J'AIME ISSUES 1.3

Jacket_Vero moda /T-shirt_Issue 1.3 (Nelly) /Jeans_H&;M /Shoes_River Island

GOD MORGON

Zombiegirl. Känner mig så sjukt trött. Vaknade för ca två timmar sedan, har inte hunnit mer än druckit mitt kanelkaffe och läst tidningen. Men nu är det dags att sätta lite fart. Börjar jobbet om tre timmar och det är ju alltid trevligt om man hinner med något vettigt innan det. Ha det bäst
 

PART 2 | BIRTHDAY GIRL

NO WORDS NEEDED. ♥

I DONT MIND IF U DONT MIND

Bag_River Island/ Top_Gina tricot /Trousers_Bikbok /Shoes_Nelly /Hat_Monki /Rings_H&M

MOVIENIGHT

Det var sjukt länge sen jag såg på bio! Så vad passar bättre än en biokväll en lördag som denna? Precis hemkommen. Vi såg filmen Mortal Instuments: En stad av skuggor. Riktigt bra film måste jag säga. Jag tycker dock den skulle kunnat varit så mycket bättre om de inte hade lämnat så många frågeteckan. Nu blir det te och kvällsmacka!
 

GONNA DANCE TILL E DROP

Första gänget med bilder från gårdagen (kvällen). Hade verkligen skitkul, önskar bara att kvällen inte hade gått så fort. Men så är det nog alltid. Som det ser ut just nu är jag ledig nästa helg med, favorit i repris kanske? Love u guys

SATURDAY I LOVE U

Underbara lediga helg. Jag bara älskar dig. Efter gårdagens ståhej känns det så otroligt skönt att bara få slappa och äta en sen frukost utan att ha annat att behöva tänka på. Ska fortsätta slappa i någon timme till sen får det räcka. Solen lyser och det måste utnyttjas. En promenad till parken med kamran i bakfickan låter ju som en plan. 
 

A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY

Whole outfit from gina tricot! Shoes_Scorett /Purse_Pieces /Neckless, bracelets, H&M

FRIDAY BAAAABY

Alltid lika stessigt. Det är märkligt det där, varför det alltid blir så?? Har fart runt hela förmiddagen och försökt fixa allt till ikväll. Om lite mindre än en halvtimme går tåget och ett kort jobbpass väntar. Direkt efter det ska jag till världens bästa tjej som fyller år. Blir bjuden på mat och trevligt sällskap, party hela natten med andra ord. Högra bilden visar delat av kvällen outfit! Ha en sjukt bra fredag allesammans!
 

SOME BLUE, SOME WHITE

Blazer, top_Gina tricot /Neckless_Cubus /Purse_Lindex /Trousers_GIna tricot /Shoes_Vagabond

BLACK ONE

Dress from H&M, "bag" monki, jacket old.

FEELING GREAT

Sovmorgon, supergod frukost och en löprunda på 6.30km på 33min(!!!) är ju inget man kan klaga över. Vad kan man mer kräva av en ledig förmiddag? Har även hunnit med att tvätta så pluspoäng till mig. Frullen bestod av knäcke med kyckling, avokado, citronpeppar och ägg, majo och en nypa salt, Till detta en passionsfrukt, en kopp blåbärste och ett stort glas ramlösa mango. (Eftersom jag skippade kaffet fick det även bli en halv burk celsius för att få upp energi). Råder er till att provsmak macka nummer ett, kycklingen, avokadon och citronpepparn blev superbra kombo! 

KNOCK U DOWN

Stressig dag igår. Tränade på förmiddagen med min kära kompanjon. Hon höll på att bli sjuk så träningen gick sådär både för henne och mig. När vi var klara var det bara att stressa hem, hoppa in i dushen och åka direkt till jobbet på möte. Kom därifrån vid halv sex då jag åkte och gjorde gelenaglar. Första gången jag har det och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med tanke på hur billigt det var. Ska försöka visa dem i kommande inlägg så håll utkik! 
 

ORANGE & BLUE

jacket, clock_gina tricot /blouse_lindex /jeans_H&M / shoes_vagabond
 

EVERYDAY BREAKFAST

Och så var det måndag igen. Lång, mysig frukost i sängen med lugn musik. Just nu 'Call me* med Shinedown. När frukosten är uppäten ska jag fixa make-up och en grym outfit sen är det jobbdax! Hela dagen lång! Ha en bra måndag everyone 
 

RSS 2.0