// SOME NUDE, BLUE & ORANGE


Ja, det här med att blogga... Ingen läser ju texten ändå så behöver egentligen inte skriva så mycket. Haha. Helg. En bra helg. Idag hade jag ett jobbpass på tre ynkliga timmar. Kunde inte sova så bra i natt så passa mig utmärkt. Efter jobbet blev det lite shopping till den nya höstgarderoben och en snabb kaffe med Amanda. Nu ligger jag utslagen i soffan, känns som jag kommer somna när som helst. Jobbar hela dagen imorgon så det är bara bra. Behöver sova ut.

// KITCHEN WINDOW


Precis kommit hem från en redig shopping eftermiddag. Fick tag i lite nytt till lägenheten. Alltid lika kul! "Skrivbord", stol, stege, tavlor och massa annat smått och gott. Får fixa med det så fort jag får tid. Arbetshörnan tror jag kommer bli superbra när allt är på plats. Nu några avsnitt av How I met your mother, sen sängen! Lång jobbdag imorgon. :)

// LIFE WILL BE SWEETER


 
Ännu en sovmorgon. Detta kallar jag lycka. Lyxade till frukosten med kaffe smaksatt med Irish creme. Heaven! Frukosten är uppäten och nu är det dags att ta tag i dagen. Ska betala räkningar och sen har jag en tid hos optikern. Dags för nya brillor. Kanske hinner med en kopp kaffe till. Hehe.


 

// MONDAYS

Hård jobbvecka, hård jobbhelg. Har varit sjukt trött, så koffeinet har varit räddningen. Fattar inte ens varför jag har varit så trött, för tillräckligt med sömn har jag fått. Idag är jag riktigt tacksam över att vara ledig. Bra början på veckan! Ligger i mammas soffa och latar mig. Försöker göra ett seriöst försök till att lära mig min dator som jag köpte för ett år sedan. Går förvånandesvärt bra. Har fått ordning på mappar, färger och har hittat några bra redigeringsprogram som jag börjar få kläm på. Om det går smidigt med tekniken så blir det nog ännu roligare att blogga. Hatar att lägga ner massa tid på att fixa med redigering av bilder, video eller vad det nu kan vara. Det är ju fotandet som är kul och att se resultatet. :)
 
Som sagt var, tar igen mig denna måndag... Det som är skönt med att inte vara hemma är att man slipper alla måsten. Det enda jag ska göra idag är att sitta i massagestolen med ansiktsmask och en stor skål med frukt. Namnam.
 
Fredagens mysoutfit. Tröjan är från i våras men har inte hunnit använda den ännu... Såg att butikerna fortsätter med "babyblå" färger till hösten med. Så himla fint!  

// LOVE HER STIL

http://www.majawyh.com/

// GREEN MORNING


Jobbeli, jobb, jobb.... Har kört heldagar enda sen i måndags och idag har jag äntligen en helt ledig dag. Som vanligt är det så mycket man vill hinna med när man äntligen är ledig, men när jag vaknade i morse bestämde jag mig direkt för att ha en stress-fri dag. Har fått i mig en bamse frukost, och nu sitter jag och dricker min andra kopp kaffe till How I met your mother. Har både fått igång tvättmaskin och diskmaskin. När jag fått lite mer energi tänkte jag pyssla om mig själv. Färga rötterna i håret och ögonbrynen.
 
I eftermiddag är planen att besöka pappa som har fyllt år. Helgen spenderar jag på jobbet eller hos mamma som kattvakt. Tar med datorn då

H&M HOME


 

// RHODOS PART 1

 
snapshots from Old Town in Rhodos
 
Somnar när som helst, men eftersom jag skulle bli bättre med bloggande kände jag att jag ville få ladda upp ett snabbt inlägg. Haft en hård dag på jobbet, stressig och dan, men gud så kul det varit. Inne på jobbvecka nummer två och tror jag kommit in i rutin igen. Eftersom jag börjat pyssla lite här hemma med blir det ännu roligare. Vardagsrummet är fullt med gröna växter. Ska försöka ge lite inspirationsbilder så småningom, det är bara så svårt att bli nöjd. Hur som helst, lång jobbvecka framöver, hur kul som helst!

// BIRTHDAYGIFT


 
Ledig dag innebär städdag. Har fått lägenheten ren men vad det gäller inredningen står det helt still. Blir aldrig nöjd. Har några idéer om hur jag ska inreda mina fönster, that's it, sen står det still i huvudet. Ett nytt köksbord står högst upp på önskelistan, fast har problem med att hitta det perfekta.
 
 
Just nu sitter jag och väntar på att sambon ska komma hem. Om några timmar ska vi till mamma och fira henne med lite god mat. Hon har redan fyllt men har inte haft möjlighet att ge henne något ännu. Slängde ihop en somrig bukett på jobbet igår, och plockade ihop lite smått och gott som jag tror hon uppskattar.

// Rhodos through my phone

Spenderade sista semesterveckan i Rhodos med familj (förra veckan med andra ord). Har inte hunnit gått igenom kamerabilderna ännu men ville ändå bjuda på ett smakprov från telefonen. Hade inte skadat att vara kvar en vecka till. Ligga på stranden med en bok och en kall drink i handen. Livet. Då njuter jag till fullo. Ingen stress, inga måsten. Bara ett år kvar till nästa ledighet!
 
 

// BREAKFAST


Känslan när man skriver ett långt inlägg och därefter råkar ta bort det.....
 
Bara att börjar om! Mina semesterdagar är räknade och idag börjar allvaret igen. Känner mig sjukt laddad. Önskar kroppen kunde kännas lite mer alert bara. Jag får en mjukstart så den här veckan, hade inte  jättemånga jobbtimmar. Kanske jag får möjlighet att blogga lite mer när jag får lite extra tid. Vet att jag har sagt det tusen gånger, men för en gångs skull känner jag mig faktiskt lite inspirerad.  På återseende
 

// BY NIGHT

Iron Maiden at Bråvalla festival
 
 

RSS 2.0