14th May


Minns inte ens vad jag bloggade om senast. Dagarna har bara flugit förbi och jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort. Har börjat nytt jobb och efter tre dagar känns det toppen. Lite jobbigt nu i början när man inte har kommit in i rutiner bara. Jag vill göra ett bra jobb direkt liksom, men jag pluggar på och efter den här veckan kan jag förhoppningsvis känna mig lite varmare i kläderna.
 
Vad är annars nytt?? Det svenska vädret har varit riktigt deprimerande men inga sura miner för det. Spenderade helgen ute i blacka, fika hos pappa och minneskonsert i folketshus för Bob Marley. Solen tittade fram mot kvällen och det blev riktigt trevligt (hade dock inte med kameran så inga bilder därifrån).
 
Inga planer för resten av veckan, mer än plugga och leta lägenhet. I stort sätt det jag gör så fort jag är ledig och energin finns där. Nu ska jag fixa kvällsmat (och matlådor för resten av veckan) så hoppas jag på ett litet träningspass med.

RAINY DAYS

 
Regn och rusk, skulle det inte bli varmt??! Ledig från jobbet och detta pissväder ger mig ett frikort att bara ligga och lata mig i sängen hela dagen. Det enda jag vill just nu är att göra världens största chokladmuffins och dra på någon bra serie och ligga kvar i sängen hela dagen. Visst låter det suktande... Tyvärr går inte det går för sig, muffins kanske (då den nyttiga sorten) men något vettigt måste jag få gjort idag. Har massa viktiga saker att ta tag i som jag på något lustigt vis alltid lyckas skjuta upp. Som exempelvis plugga... Något jag MÅSTE ägna minst en timme åt idag. Söka lägenheter, fixa datorn, leta resor... Helt plötsligt fanns det en miljon saker att göra. Gymmet hade också varit trevligt att besöka, flera veckor sen sist, om ändå energin fanns där.
 
 

NUDE COLORS & LEOPRINT

sunglasses_h&m /t-shirt_gina /cardigan and pants_monki (old) /sandals_primark london

E V E R Y D A Y

Måndag igen. Jag nämnde ju i förra inlägget att jag tror denna vecka kommer bli bra. Håller fast vi det. Har ledig mycket från jobbet och värmen ska komma tillbaka. Står just nu i denna stund i mammas kök och lagar mat. Ska vara på jobbet om en timme så börjar bli en aning stressad, springer fortfarande runt i mjukiskläder. Bilderna är från föregående vecka. Hade väl egentligen ingenting att skriva, ville bara bli bättre med uppdateringen. Hade bäst


G R E E N T E A

 



Jobbhelgen är i full gång. Har bosatt mig hos mamma i några dagar, nära till jobbet och lagad mat, blir inte bättre än så. Min sista jobbhelg innan jag börjar på mitt nya jobb. Nervös, uppspelt, förväntansfull och superglad på samma gång. Så kul att få lite nya rutiner i vardagen och göra något som man faktiskt kan dra glädje av.
 
På tal om något helt annat... Min diet-vecka är slut och min mage är äntligen som vanligt igen. Har gått runt i flera veckor och känt mig riktigt lustig. Slår vad om att jag fick med mig någon konstig bacill från England - för jag verkar varken vara överallergisk mot gluten eller laktos (testa jag idag). I stora mängder skulle nog magen protestera men som det är nu kan jag äta som vanligt. Vilket innebär att jag kan få i mig ordentligen med mat igen. Vilken i sin tur innebär att energin snart är tillbaka, och jag kan ge mig ut i löparskorna inom kort. Det enda jag har gjorde den här veckan är att jobba, sova, jobba och sova lite till. 
 
Imorgon är denna vecka över och efter det blir det nya tag med massvis med ny energi! Hoppas på en ledig helg så jag hinner umgås med pappa och farmor, hinner med någon liten avskedsfest med kära kollegor och så får vi inte glömma minneskonserten. Hoppas på lite värme också så kommer allt vara toppen.
 
 

 

RSS 2.0