CLOSER LOOK / OLD PHOTOS

När kameran inte har varit framme på flera månader och det har varit svart som natten, varje dag, i snart två månader... då får man minsann gräva i arkivet.
 
Börjar komma in i vardagen. Har haft en kanonvecka. Tog bara igen mig i måndag (tror ni fick en update då) och resterande dagar har jag jobbat heldagar. Helt slut och ingen energi till någonting annat men det är kanon. Idag har jag haft en sån bra dag. Ingen huvudvärk, och har knappt känt av min jädra nacke vilket kan vara en av anledningarna. Imorgon väntar ännu en heldag och hade hoppats på att det fanns någon energi kvar när jag lämnar jobbet vid 18. Har haft träningssug enda sen jag träna i tisdags. Älskar att ha kommit igång med träningen. Bästa känslan någonsin efter ett bra träningspass. Psykisk då såklart, hela kroppen är alltid lika mörbultad och slutkörd. Haha.
 
Nästa vecka kommer bli ännu bättre! Om den ens är möjligt...! Långledig och inbokad shoppingdag av möbler, konsert och annat skoj. Woop woop.
 
 
 

BE THE PERSON U WANT TO BE

 
Konstig vecka, konstigt liv. Antar det handlar om att anpassa sig och komma in i vardagen. Har kört järnet hela veckan, vilket resulterade till att kroppen sa ifrån. Jobba 10h pass flera dagar i rad, fick ingen direkt sömn, blandade det med träning, dålig kost och vinkväll. Ingen vidare kombination.
 
Idag har jag rehab måndag. Sovit ut, Grey's anatomy och tid att komma tillbaka med fötterna på jorden. Kollat inspiration i flera timmar och tänker på allt som framtiden har att erbjuda. Allt behöver inte hända på en vecka, det får ta den tid det tar. Det viktigaste är att man mår bra, och att man står för vem man är. Deeptalk monday.
 
 

RSS 2.0