// COLORFUL

shoes_Primark / jeans_H&M / grey top_Gina tricot / sweather_Bikbok
 
 

// GREY WEDNESDAY

 
 
Vaknade upp på vår stenhårda soffa, slemmig och dan i halsen. Gjorde direkt en stor kopp te och hoppades på det bästa... Nu, några koppar te och en stor kaffe senare, ligger jag fortfarande i sängen med halsont. Jäkla skit. Har tre lediga dagar framför mig och de planerade jag att spendera i löparskorna och med min kära familj. Känner inte för någonting just nu. Inget som man måste gå ur sängen för att göra i alla fall.
 
Spenderar resten av förmiddagen i sängen med lite jobb-relaterade saker och ännu mer varma drycker. Ganska tråkigt väder så tror jag tänder lite ljus och bara myser. Just det! Har äntligen fått hem mina nya Ray-ban brillor. Som jag har längtat. Jag har använt riktigt skitglasögon (ursäkta språket) med fel styrkor när jag inte har linserna i. Med dessa är det som en helt ny värld. Skämt åsido. Nu ska jag återgå till annat. Hade bäst.  

// FRIDAY


Idag välkomnar vi helgen. Jag vaknade för exakt en halvtimme sedan och sitter nu trött och dan med kaffekopp i hand. Känns som jag vaknade för en minut sen och inte trettio.
 
Fredagkänsla, full fart i butiken (förhoppningsvis), lite finare kläder och ett litet glattare humör. Det gör inte så mycket att jag inte tar helg förens på lördag, känner ändå glädjen i denna fredag. En rolig helg väntar.
 

// TODAYS INSPO

 

// NO STRESS

 
 
What's up guys?? Jag har haft en riktigt slapp förmiddag. Har jobbar heldagar sen i tisdags förra veckan så kände att jag behövde vila upp kroppen lite när jag för en gångs skull började sent. Har pysslat lite i köket, försökt förstå mig på tumblr och kollat inspiration. Börjar om två timmar och jag ligger fortfarande i morgonrocken med en boll på huvudet. Sjukt hur fort tiden går när man har det skönt. Bara att piggna till och ladda för en fartfylld eftermiddag!
 

RSS 2.0