HAPPY-TIME

Helgen hade både sina för- och nackdelar. Lördagen var superbra! Jag blev ett år äldre, vädret var underbart, köpte mig ett plagg från Blicks nya kollektion och så blev jag uppvaktad på bästa sätt. Blev tårögd flera gånger, har så underbara människor i mitt liv. Spontankvällen blev inte riktigt så kul som jag hade hoppats på, men den fick duga. Bakfyllan däremot förstörde hela min söndag. Känner mig inte speciellt sugen på Valborg, blir en nykter sådan isånafall.
 

IN THE MORNING

 
 

Ligger i sängen med uppäten frukost och kaffekopp nummer två i hand. Har precis insätt att jag ligger två timmar efter i dags planeringen, men vad gör de? Bara att planera om. Ska köpa födelsedagspresent till mina bröder och så tänkte jag även ge mig själv en ny sminkväska med innehåll (fyller år i helgen!). I eftermiddag är det några få jobbtimmar som ska klaras av, och efter det kanske jag ger mig ut i löparskorna om energin finns där. Hade bäst
 

ALL ABOUT THE DETAILS

 
New darlings from Zara

HAPPY EASTER

Glad påsk säger jag lite såhär i efterhand. Var bara hemma en dag under påsken så känner mig riktigt duktig eftersom jag tog mig tid att fixa med påskris. (Som jag inte orkat slängt ut än, fast påsken var över redan i måndags). I fredags bjöd mormor och morfar på mat, resterande dagar bestod av jobb och födelsedagsfirande. Snacka om att jag var sliten på måndagen. Som tur var hade jag en jobbfri dag, och den spenderades i solen på mammas balkong. Hur underbart som helst! Måste helt klart ha varit varmaste dagen för i år.
 
 

INSPO: MAJA WYH

 

instagram @beccasplace

1. Bananpannkakor - dagens frulle  2. Underbar löprunda, känner mig  så motiverad!  3. #fridayfeeling
 
4. Favoritlåten just nu  5. Ny hårfärg, bästa frisören  6. Beroende, islatte
 
7. Fick lite återbäring, tackaaaar!  8. Finaste träden  9. Lyxfrukost
 

PERFECTION

from ---> nly

HOMEMADE

 
Fick nyss veta att jag fick en jobbfri eftermiddag. Lovely. Känner mig dock helt slut... Jobbat hela förmiddagen och fick inte mycket sömn i natt. Har druckit upp min islatte och nu halvligger jag i sängen med Ed Sheeran  i högtalarna. Vill ha energi och ge mig ut i vårsolen, skulle verkligen behöva en promenad. Få i sig lite frisk luft och mjuka upp min stela nacke och axlar. Då kanske man också kan lyckas hitta lite grenar att pynta lägenheten med, det är ju trots allt påsk! Får hoppas att solen inte går ner allt för tidigt, för nu; en powernap.
 

ON MY MIND

Ännu ett härligt gäng bilder från Englandsresan. Får leva på minnet av de dagarna. De senaste veckorna(månaderna) har bloggen varit rätt död. Skittråkigt måste jag säga. Älskar att blogga, fota och vara kreativ. Enda sen jag kom tillbaka från semestern har dagarna bestått av jobb, jobb och ännu mer jobb. Byter helt och håller arbete, så nu jobbar jag dubbelt och försöker plugga lite på egen hand där emellan. Går inget vidare. Kroppen är helt slutkörd. Bara några veckor till... Sen är jag tillbaka. Och i sommar har jag tagit semester så förhoppningsvis kommer livet bli en aning roligare och jag får mer tid att göra sånt jag älskar! På återseende
 

APRIL IS HERE

 
Redan april. Idag känns det. Termometern visar plus 13 och solen skiner. Jag har sovit hos mamma i natt. Jobbade sent igår och orkade inte åka enda hem. Ska dit igen om några timmar, och jobb till kvällen. Innan dess tänkte jag försöka hinna med en löprunda. Finns nog inget härligare än en löprunda ute i naturen i detta väder? Jag glömde dock mina hörlurar men det ska nog gå ändå.  
 

RSS 2.0