DANCE TILL WE DROP

 
Negativ dag. Ångestfylld dag. Tjogo år och har inte lärt mig att dricka. Fyfan. Juldagen BÖRJADE iallafall roligt. Igår och idag var det mindre livat. Har jobbat (de längsta och jobbigaste timmarna i mitt liv) och nu ska jag fixa en kopp kaffe innan jag ska iväg och fixa manikyr. Ska försöka hinna med att hämta ut ett paket också, min nyårsoutfit har äntligen kommit! Om det inte blir som jag har tänkt blir det panik. Imorgon börjar en härlig mördar-jobbhelg. 
 

BLACK IS THE NEW WHITE

Jacket_gina(old) /Top_gina /Watch_marc jacobs /bracelets_h&m /shoes_river island 


En outfit från veckan....

CEASARSÖNDAG

 
Bra söndag. Riktigt bra söndag. Sovmorgon, bamsefrulle, fixat i lägenheten och 3,7km pw till jobbet. Slutade vid strax efter 18, då jag begav mig till gymmet. Träningspasset gick asbra! 5km under 23minuter, plankan 1minx3 och en jädra massa tyngder. Avslutade dagen med en riktigt varm dusch och världens godaste ceasarsallad. Ersatte baconen och parmesanen med fetaost, purjo och babyplommontomater. Godaste jag ätit på länge. Nu ska jag dra på en bra filmrulle och hoppas på att johnblund duker upp inom kort. Fullspäckad dag imorgon! HInner troligtvid med en update. Hade bäst 
 
 

JULSTÅHEJ

 
Julståhej. De senaste dagarna vill jag inte ens nämna. Inte alls roliga. Känns inte riktigt som jag är på topp än. För mycket tankar i huvudet antar gör. Både fysisk och psykisk stress som stället till det. Hoppas på att det snart försvinner. Nog om det.
 
Har ägnat dagen till att kolla serier och slå in julklappar. Kom på, en timme innan stan stänger, att jag troligen inte hinner köpa/slå in de sista julklapparna innan julafton pga jobb, så det var bara att slänga på sig kappan och springa. Jag hann som tur var, och hittade exakt det jag sökte! Nu sitter jag här med hårfärg i håret och fynderar på om det blir något av lördagsmyset ikväll.... Imorgonbitti och hela dagen framåt är det jobb som gäller. Jag får iallafall LITE sovmorgon och slipper gå upp vid fem som jag brukar. Jippi. 

18 12 13



Jobba, städa, fixa. Ibland kan det vara skönt med korta jobbpass. Speciellt såhär innan jul när man vill hinna med lite för mycket. Har städat lägenheten och nu hann jag med en kopp kaffe. Har fixat upp lite julpynt men gav upp innan jag blev färdig. Haha. Så lat. Kulorna hade inga hängare och då var det kört. Tar upp det imorgon igen. Om cirka en halv timme ska jag möta upp mamma på stan för lite julhandling. Myselipys. 


PINK FLOWERS & PINK TEA

 
Good night 
 
Ville bara titta in och säga god natt. Ska upp vid fem imorgonbitti så hoppas på att kunna somna direkt när Paradise hotel är slut. Imorgon är det bland annat jobb och julklappas-shopping som står på schemat. 
 
 

MIX OF THE DAY

Haft så sjukt skön förmiddag. Trots regnet har humöret varit på topp. Drog mig lite länge i sängen, drack morgonkaffe och lyssnade på musik. Fixa dagens outfit-bilder, hämtade ut paket och nu sitter jag och äter lunch. Ska iväg till jobbet om ca en halvtimme och idag har jag ett roligt jobbpass. Behöver inte ösa varor, woho! Befinner mig i cafet och spelbutiken hela eftermiddagen/kvällen. Ha en bra dag allesammans! 
 

ON IT'S WAY TO ME

 
Några "måste ha" från bikbok. De blev mina i lördags då bikbok hade 30% på hela sortimentet. Inte mina riktigt än men de är påväg. Förhoppningsvis kommer de någon gång i början av nästa vecka. Det är både lite "bra att ha i garderoben" och lite finare plagg. Tror den vippiga kjolen och glittertoppen kan bli jättefina tillsammans med ett svart, transparant linne. Väskan är Från M&A tredje kolletion och jag har kollat på den x-antal gånger sen den kom in i butik. Äntligen min! 

TREDJE ADVENT

 
Kunde ha varit lite mer snö, kunde ha köpt lussekatter, kunde ha fixat en ljusstake.Och om jag ändå kunde ha sluppit denna huvudvärk hade denna morgon varit perfekt. Så blev inte fallet men jag njuter ändå. En ledig dag med INGA måsten. Ska ligga i sängen en stund till och samla krafterna. En snabb dusch och sen ge mig ut i skogen. Idag är det nämligen pysseldag. Sånt har aldrig intresserad mig tidigare, måste vara julstämingnen som förändrar mig. Det ska bli kul. Det roliga ligger nog i att se resultatet och inte i själva utförandet. Sambon har även lovat mig att få upp listerna i köket. Kommer bli så fint! 
 

THROWBACK

Jobbhelg och övernattning hos mamma, utan mamma men med en lillebror. Var ett bra tag sen jag var där, mycket mysigt måste jag säga. Nu ligger jag död i sängen, så trött som man bara kan blt med för lite sömn och ett stressigt jobbpass på 11,5h. Imorgon är jag ledig. Underbara söndag. Hoppas den blir så bra som jag hoppas att den kommer bli. 
 
Egopics och outfit-bilderna har inte flödat den senaste månaden. Lite tråkigt. Har inte "klätt upp mig" eller ens brytt mig om mitt utseende. Har varit sjuk. Ofixade naglar och hår. Inte solat sen spanienresan och nu är det över en vecka sen jag överhuvudtaget rörde på mig. Ja ni hör jag hur deprimerande det låter, och absolut inte likt mig! Måste varit förkyldningens fel... Förhoppningsvis släpper den snart och jag är samma gamla vanlig mig igen. Proppar i mig vitaminer i mängder. Det första jag ska göra är att besöka gymmet. Nummer två på listan är en utekväll med tjejerna. I reeeeeeeeeeeally need it. Miss my friends ♥.  
 

COFFEE with MARILYN

 
En ledig dag i mitten av veckan. Precis vad jag behöver. Haft lite mysmorgon med tända ljus och kaffe i sängen. Det vill säga, hoppat runt och försökt få bra bild på ljusen medans jag hällt i mig kaffet. Haha. Denna dag behövdes verkligen. Jobbade bara ett fåtal timmar igår, och det var det enda som behövdes för att kroppen skulle bli helt färdig. Gick och la mig direkt när jag kom hem och somnade någon gång vid 17 och sov hela natten. Som tur är köpte jag med mig en stor påse apelsiner och två förpackningar vitaminer som jag ska proppa i mig idag. Måste bli frisk! Hatar att vara sjuk. Och att tänka på hur lång tid det kommer ta innan jag kan besöka gymmet igen, gör mig nästan deprimerad. Känner mig så motiverad!
 
 

H&M NEWS

När man ligger hemma och är sjuk en hel dag har man gått om tid att kolla igenom varenda hemsida och tråna efter alla snygga vinterkläder som företaget fått in. Något jag har fastnat för är alla oversize cardigans, både de stickade och de i "luddigt" matrial. Jag bara älskar H&m's luddiga jacka och den vita koftan. Måste bli mina!
 

DET OFÖRUTSÄGBARA

Hann knappt blinka så var vintern här. Det hände på några timmar. Lika snabb fick jag i mig någon basilusk och blev genomförkyld. Det kom igårkväll när vi gick runt på ikea. Jävla skit. Och ännu värre var det imorse. Vaknade upp med spräng huvudvärk, tept näsa och värkande hals. Detta är min första lediga dag på två veckor så kunde inte låta detta förstöra hela dagen. Efter några värktabletter, en halstablettspåse och en stor kopp med ingefära och citron kastade jag på mig en outfit och begav mig ut. Tog en fika på stan med A och gick runt och handlade de flesta julklapparna. Fick även med mig två nya jackor hem. Hehe. Mycket, mycket välbehövligt. Vägrar sätta på mig förra årets vinterjacka igen, och mina skinnjackor har blivit lite för kalla när minusgraderna dyker upp.
 
 
Planerna för kvällen var att få ordning i lägenheten. Har köpt lite ny inredning och fick hem garderoben igår. Just nu känns det ganska hopplöst. Ligger i sängen och mår så sjukt dåligt. Känns som jag har feber och halsen värker. Och jag som tänkte lyxa till kvällen med exotisk planka... Aja. Sambon kanske kan slänga ihop det mesta. 
 
Imorgon har jag även lovat min kollega att hoppa in och jobba. Något som känns otroligt jobbigt just nu. Har inte ens krafter att resa mig från sängen... Hur ska jag då kunna jobba i sju timmar. Hoppas på en mirakelnatt och att jag vaknar frisk imorgonbitti!

WHEN DARKNESS COMES AROUND

Ännu en morgon med frukostmys i sängen. Uppskattar det så himla mycket mer nu när jag inte har möjligheten varje dag. Att få tända några ljus i mörkret och bara njuta i några minuter. Gå igenom dagen i sitt huvud och planera vad som måste göras. Idag är himlen svart som natten men jag kan inte säga att jag känner mig nedstämd. Konstiigt nog, vädret brukar kunna påverka mig väldigt mycket. 
 
Jobbar några timmar i eftermiddag/ kväll annars har jag hela dagen framför mig. Jag är lite velig. Stress är något jag verkligen försöker undvika, (har nog med det ändå), men det är så jäkla mycket grejer jag vill hinna med. Gymmet är något som känns som ett måste idag, men då hinner jag troligen inte göra mycket annat. Och badrummet behöver vattenfyllas och skrubbas, något jag inte gjort sedan vi flyttade hit, och det är redan påbörjat. Hmm.. Nu är frukosten uppäten så bäst att sätta fart. Börjar med att hänga lite ren tvätt. Sen får det nog bli gymmet trots allt. 
 
 

Inte det roligaste inlägget kanske men just nu är inte livet så intressant. Jobb, gym och fix med lägenheten, that's it. Men snart så, nästa år, då blir det andra bullar. Det har jag intalat migsjälv iallafall. 

BLACK // WHITE

Jobbelijobbjobb. Är inne på dag nummer elva om jag inte misstar mig, Ingen ledighet här inte. Och det märks ju självklart på uppdateringen. Dålig som tusan, men jag ska bli bättre!
 
Idag slutade jag redan vid tolv. Kom hem vid två och satte genast igång med storstädningen. Ligger lite efter med det... Hann inte med första advent så har inte fått upp något jul-mys ännu. Tänkte fortsätta med det imorgon, men blir troligen inte klar innan helgen. Helt sjukt hur lång tid det kan ta och städa en liten tvåa.... 
 

BREAKFAST IN BED

 
Riktigt kass uppdatering men det är bara att blicka framåt. Haft en riktigt kass vecka. Iallfall de första fyra dagarna. I helgen blev det bättre. Deppigheten avtog och kom in i de nya rutinerna på jobbet... Eller jag lärde mig snarare vart jag skulle vara. Rutinerna har vi inte fått klara än. Har även kommit igång med träningen, hoppas verkligen jag kan köra lika hårt denna vecka. Om inte hårdare!
 
Nu ligger jag och glor på det sista avsnittet, i säsong fem av Buffy the vampire slayer. Har slöat här hela förmiddagen, och fått i mig världens godaste frukost. Kände att jag behövde ta igen mig lite efter förra veckan. Jobbade varenda dag. Med världens godaste frukost menar jag mörkrost kaffe, egenpressad juice, stekta ägg, knäcke med avocado och kyckling och en glas med jordgubbar och mjölk. Heeeeaven. 

RSS 2.0